Spolbil jour dygnet runt

Vår spolbil jour hjälper vi dig med akuta stopp i avlopp dygnet runt 7 dagar i veckan. Vår spolbils jour är bemannad varje dag på året för att hjälpa dig med avloppsstopp, översvämningar men även för att spola dina avlopp i förebyggande syfte.

Vid stopp i avlopp erbjuder vi fasta priser och är snabbt på plats.

Betala med Klarna
delbetala med klarna

Avloppsstopp som inte försvinner?

Har du ett stopp i toaletten som inte försvinner? ring våran spolbil jour eller chatta med oss i chat-rutan nere till höger! Vi har öppet dynet runt!

Vad behöver du hjälp med?

Spolbil

Vid stopp i avlopp hjälper vi dig snabbt med spolbil

Slambil

Är du i behov av tömning av en dagvattenbrunn?

Rörjour

Vid akuta rörmokararbeten är vi snabbt på plats.

Vart finns Jourtjänst spolbil jour?

Rörjour Stockholm

Spolbil jour Stockholm

Spolbil jour Västerås

Spolbil jour Eskilstuna

Spolbil jour Sala

Spolbil jour Halmstad

Rörjour Göteborg

Spolbil jour Göteborg

Spolbil jour Norrtälje

Spolbil jour Norrköping

Spolbil jour Vaxholm

Spolbil jour Kungälv

Rörjour Skåne

Spolbil jour Skåne

Spolbil jour Bålsta

Spolbil jour Nyköping

Spolbil jour Åkersberga

Spolbil jour Örebro

Sugbil jour Stockholm

Spolbil jour Malmö

Spolbil jour Värmdö

Spolbil jour Jönköping

Spolbil jour Strängnäs

Spolbil jour Lund

Sugbil jour Göteborg

Spolbil jour Helsingborg

Spolbil jour Södertälje

Spolbil jour Uppsala

Spolbil jour Linköping

Spolbil jour Höllviken

Sugbil jour Skåne

Spolbil jour Enköping

Spolbil jour Köping

Spolbil jour Sollentuna

Spolbil jour Borås

Spolbil jour Simrishamn

Vi använder spolbil vid jour

Vid avloppsstopp är det viktigt att agera fort och på rätt sätt. Därför erbjuder vi spolning med spolbil vilket är det mest effektiva sätt att få bort ett avloppsstopp, vi är även på plats väldigt fort.

Spolning av avlopp med spolbil är inte bara det mest effektiva sätt att spola avlopp på det är också det mest skonsamma, man får även bort allt fett som ligger i ledningarna som oftast är den största anledningen till stopp i avlopp.

Spolbil jour/ROT-avdrag

Du kan kontrollera ditt saldo för rot-avdrag på Skatteverkets hemsida. Du måste logga in med ett BankID eller e-legitimation för att få tillgång till dina personliga uppgifter och se ditt saldo.

Spolning med spolbil i förebyggande syfte

Stamspolning av fastighet med spolbil

Är ni i behov av stamspolning av eran fastighet eller lokal, då har ni kommit rätt. Med hjälp av spolbil kan vi högtrycksspola era avloppsstammar i förebyggande syfte med spolbil, detta bör utföras ungefär vart 4 år för att undvika akuta stopp och översvämningar.

Oavsett om du är privatperson, företag eller en bostadsförening hjälper vi dig mer är gärna med dina avloppsproblem med hjälp av spolbil.

Kamerainspektion jour

När du upplever återkommande stopp i avlopp kan det vara bra med en kamerainspektion. Vi går då in med en kamera i avloppet för att se efter saker som kan orsaka återkommande avloppsstopp.

Skulle vi då hitta te.x rötter som tagit sig in i ledningen som orsakar avloppsstopp kan vi även hjälpa till med att fräsa bort dessa rötter.

 

Vår jour är öppen dygnet runt 7 dagar i veckan

Är du i en stressad sittuation där något inte är som det ska, ring våran spolbil jour som har öppet dygnet rund 7 dagar i veckan. Det går även att boka jourjobb via våran chat nere i högra hörnet!

Behöver du hjälp men inte nu på en gång?

Har du stopp i avloppet men känner att du kan vänta till dagtid för att slippa spolbil jour-tillägg, då är det bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att få bort avloppsstoppet!

Stopp i köksavlopp

Köksavlopp är viktiga i köket och du måste se till att de hålls rena och fungerar som de ska. På Jourtjänst förstår vi hur viktiga dessa system är och vi har expertisen för att se till att ditt köksavlopp fungerar korrekt. Vårt team av erfarna yrkesmän erbjuder lösningar på problem med avloppsstopp med både traditionella och moderna metoder; det kan handla om allt från att använda en vaskrensare på rätt sätt till att spola igenom avloppet med spolbil för att lösa ditt stopp i kök.

När det gäller underhåll av ditt köksavloppssystem är förebyggande alltid bättre än botande! Vi kan ge råd om regelbundna underhållsscheman så att avloppstopp inte blir ett problem från första början. Om ett stopp i kök ändå uppstår kan vårt team hjälpa dig med jour dygnet runt, 7 dagar i veckan för att snabbt identifiera orsaken och åtgärda den. Detta kan innebära att vi använder högtrycksspolning eller vaskrensare för att lösa ditt stopp i avlopp. Vi utför också avloppsfilmningar om du skulle ha ett problem som återkommer gång på gång, så vi kan reda ut orsaken till detta, för att sedan hjälpa dig med åtgärd av problemet!

På Jourtjänst är vi stolta över vår kundvård och garanterar allt vårt arbete så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att ditt köksavloppssystem tas om hand av riktiga proffs. Vi är fast övertygade om att alla ska ha tillgång till effektiva lösningar när det gäller deras behov av köksavlopp, vilket är anledningen till att våra tjänster alltid skräddarsys specifikt för varje enskild kunds behov. Så om du har problem med ditt köksavlopp, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Det låter ur avloppet och rinner dåligt, vad gör jag?

Om du hör ljud från ditt avlopp och det rinner mycket långsammare än normalt kan det vara ett tecken på att något inte står rätt till. Det kan vara en gradvis uppbyggnad av hår- och tvålrester som orsakar långsam avrinning i badrum. Det bästa du kan göra först är att försöka rensa vattenlåset, samt eventuellt hälla ner varmt vatten i avloppet som eventuellt löser tvålrester m.m.

Jag har stopp i handfatet, vad gör jag?

Har du problem med att vattnet inte rinner som det ska i handfatet, men vet inte hur du ska lösa det, läs då texten nedan så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt!

Hur man går till väga när man har stopp i handfat.

 

 

Jag har stopp i avloppet i köket, vad gör jag?

Om du har stopp i avloppet i köket bör du först prova att hälla i en hel del diskmedel och därefter kokande vatten. Om det inte fungerar kan du även bilda en lösning med bakpulver och vinäger och hälla ner den för att lösa upp blockeringen. Om detta inte hjälper bör du försöka ta isär vattenlåset och rengöra det. 

Läs mer nedan vad du kan göra.

 

 

Varför välja Jourtjänst?

När det gäller jourtjänster som avloppsstopp är Jourtjänst det bästa valet för både villaägare och företag. Som en ledande leverantör av hantverkartjänster strävar vi efter att uppfylla våra kunders behov med professionalism, tillförlitlighet och bekvämlighet. Vårt erfarna team av proffs har många års erfarenhet av alla aspekter av VVS-, el- och rörarbeten, vilket garanterar att alla uppgifter du behöver hjälp med kommer att utföras enligt högsta standard.

På Jourtjänst är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla kvalitetstjänster till ett överkomligt pris. Alla våra tekniker är certifierade och utbildade för att hantera alla problem som kan uppstå under ett servicebesök. Dessutom använder vi endast den senaste tekniken och de senaste verktygen som finns tillgängliga för att se till att dina behov uppfylls snabbt och effektivt. Om ett problem uppstår som kräver extra arbete eller material ger vi dig alltid en uppskattning innan arbetet påbörjas så att du kan fatta det bästa beslutet för din budget.

Sammantaget är Jourtjänst när det gäller jourtjänster som rörmokareparationer eller elektrikerhjälp ditt bästa alternativ för snabb och pålitlig service till ett överkomligt pris. Vi garanterar snabba svarstider, överlägset hantverk och tillmötesgående kundservice varje gång du ringer oss. Med oss på din sida kan du lita på att alla dina reparationsbehov tas om hand snabbt och professionellt – oavsett vad som händer!

Boka planerat arbete

Är du i behov av hjälp men kanske inte nu på en gång, då hjälper vi dig på dagtid till bättre priser. Vi på Jourtjänst försöker alltid lämna fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad arbetet kommer att kosta.

8 + 7 =

GENOM ATT ANVÄNDA DETTA FORMULÄR ACCEPTERAR DU ATT VI LAGRAR OCH BEARBETAR DINA UPPGIFTER.