Kamerainspektion av avlopp

När du upplever återkommande stopp i avlopp kan det vara bra med en kamerainspektion. Vi går då in med en kamera i avloppet för att se efter saker som kan orsaka återkommande avloppsstopp.

Skulle vi då hitta te.x rötter som tagit sig in i ledningen som orsakar avloppsstopp kan vi även hjälpa till med att fräsa bort dessa rötter.

Vid kamerainspektion erbjuder vi fasta priser med bra kvalitet.

Vad innebär en kamerainspektion?

Vid en kamerainspektion går vi in i avloppsledning med en avancerad kamera för att filma dem delar som det varit problem med. Vi kan även filma avlopp i förebyggande syfte för att se om eventuella åtgärder krävs eller inte.

I de flesta fall kan vi även hjälpa till med dessa åtgärder, så som fräsning av rötter, rost m.m. Vi kan även hjälpa till med uppgrävning samt relining om detta skulle vara aktuellt.

Spolning i samband med filmning

Vi anser att man i dem allra flesta fall bör spola avloppet med spolbil precis innan man filmar för att få en så bra bild som möjligt. Därav erbjuder vi högtrycksspolning av avlopp innan varje filminspektion då vi vill lämna ifrån oss ett så bra filmmaterial som möjligt, läs mer om spolbil.

Digital rapport

I de fall där vi filmar avlopp kan vi erbjuda en digital rapport med eventuella åtgärdsförslag. I den digitala rapporten förklarar vi vad man ser på filmen med bättre ord.

Spolning av avlopp i förebyggande syfte

Stamspolning av fastighet med spolbil

Att regelbundet spola fastighetens rör och avlopp är mycket viktigt för att bibehålla deras fulla produktivitet. Det rekommenderas att spola din fastighet var fjärde år, men detta kan variera beroende på hur gamla avloppsledingarna är.

Genom att spola regelbundet kan du hjälpa till att förhindra en uppbyggnad av beläggningar i rören, vilket kan leda till avloppstopp eller skador.

Det är också ett tillfälle att kontrollera om det finns tecken på problem och om reparationer kan behövas. Genom att se till att din fastighets rörsystem underhålls regelbundet kan du se till att de tjänar dig utan fel i många år framöver.

Spolbil

Att spola avlopp med en spolbil är ett av de mest effektiva och ändamålsenliga sätten att få bort envisa avloppsstopp. En spolbil kan nå mycket djupare in i rörsystemet än andra metoder, t.ex. med vaskrensare eller manuell avloppsrensare. Den ger också mer kraft för att lösa upp svåra stopp i avlopp som inte skulle kunna lösas på annat sätt. Trycket från spolbilen kan hjälpa till att trycka ut beläggningar som har byggts upp i rören med tiden, vilket ofta kan vara orsaken till långsamt rinnande och igensatta diskbänkar i köket. Dessutom är det ofta mycket snabbare att spola ett avlopp med en spolbil än andra metoder, vilket sparar både tid och pengar.

Behöver du hjälp med något annat?

Spolbil

Vid stopp i avlopp hjälper vi dig snabbt med spolbil

Slambil

Är du i behov av tömning av en dagvattenbrunn?

Rörjour

Vid akuta rörmokararbeten är vi snabbt på plats.

Vår jour är öppen dygnet runt 7 dagar i veckan

Är du i en stressad sittuation där något inte är som det ska, ring våran jour som har öppet dygnet rund 7 dagar i veckan. Det går även att boka jourjobb via våran chat nere i högra hörnet!

Behöver du hjälp men inte nu på en gång?

Har du stopp i avloppet men känner att du kan vänta till dagtid för att slippa jour-tillägg, då är det bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att få bort avloppsstoppet!

Stopp i köksavlopp

Med Jourtjänsts tillgänglighet dygnet runt och snabba reaktionstider är de inställda på att lösa dina köksavloppsproblem med sina kraftfulla spolbilar på nolltid. Deras erfarna tekniker vet exakt hur de ska hantera alla typer av avloppsstopp och kan enkelt identifiera var problemet ligger i ditt avloppssystem. Dessutom använder de endast material och utrustning av hög kvalitet, så du kan vara säker på att ditt avlopp kommer att vara rensat och fungera ordentligt igen på nolltid!

När det gäller underhåll av ditt köksavloppssystem är förebyggande alltid bättre än botande! Vi kan ge råd om regelbundna underhållsscheman så att avloppstopp inte blir ett problem från första början. Om ett stopp i kök ändå uppstår kan vårt team hjälpa dig med jour dygnet runt, 7 dagar i veckan för att snabbt identifiera orsaken och åtgärda den. Detta kan innebära att vi använder högtrycksspolning eller vaskrensare för att lösa ditt stopp i avlopp. Vi utför också avloppsfilmningar om du skulle ha ett problem som återkommer gång på gång, så vi kan reda ut orsaken till detta, för att sedan hjälpa dig med åtgärd av problemet!

På Jourtjänst är vi stolta över vår kundvård och garanterar allt vårt arbete så att du kan känna dig trygg i vetskapen om att ditt köksavloppssystem tas om hand av riktiga proffs. Vi är fast övertygade om att alla ska ha tillgång till effektiva lösningar när det gäller deras behov av köksavlopp, vilket är anledningen till att våra tjänster alltid skräddarsys specifikt för varje enskild kunds behov. Så om du har problem med ditt köksavlopp, tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna! Läs mer om stopp i köksavlopp.

Det låter ur avloppet och rinner dåligt, vad gör jag?

Om du hör ljud från ditt avlopp och det rinner mycket långsammare än normalt kan det vara ett tecken på att något inte står rätt till. Det kan vara en gradvis uppbyggnad av hår- och tvålrester som orsakar långsam avrinning i badrum. Det bästa du kan göra först är att försöka rensa vattenlåset, samt eventuellt hälla ner varmt vatten i avloppet som eventuellt löser tvålrester m.m.

Jag har stopp i handfatet, vad gör jag?

Har du problem med att vattnet inte rinner som det ska i handfatet, men vet inte hur du ska lösa det, läs då texten nedan så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt!

Hur man går till väga när man har stopp i handfat.

 

 

Jag har stopp i avloppet i köket, vad gör jag?

Om du har stopp i avloppet i köket bör du först prova att hälla i en hel del diskmedel och därefter kokande vatten. Om det inte fungerar kan du även bilda en lösning med bakpulver och vinäger och hälla ner den för att lösa upp blockeringen. Om detta inte hjälper bör du försöka ta isär vattenlåset och rengöra det. 

Läs mer nedan vad du kan göra.

 

 

Fixa stopp i toalett

Stopp i toalett

Har du stopp i avlopp i toaletten är det oss på Jourtjänst du ska prata med! Vi rensar stopp i WC i nästan hela Sverige.

bild på en kille som håller ett avloppsrör

Underhållsspolning avlopp

Vi hjälper dig med underhållsspolning av avlopp i nästan hela Sverige. Med hjälp av spolbil högtryckspolar vi ditt avlopp.

Stopp i avlopp

Stopp i avlopp

Har du stopp i avlopp är det oss på Jourtjänst du ska prata med! Vi högtrycksspolar avlopp i nästan hela Sverige. 

Avloppskamera

Kamerainspektion

När du upplever återkommande stopp i avlopp kan det vara bra med en kamerainspektion för att konstatera vad som orsakar problemet.

Jourtjänst Finns på följande ställen

Spolbil Stockholm

Spolbil Västerås

Spolbil Göteborg

Spolbil Norrtälje

Spolbil Skåne

Spolbil Bålsta

Spolbil Malmö

Spolbil Värmdö

Spolbil Helsingborg

Spolbil Södertälje

Spolbil Enköping

Spolbil Köping

Spolbil Eskilstuna

Spolbil Sala

Spolbil Kristianstad

Spolbil Sundbyberg

Spolbil Täby

Spolbil Södermalm

Spolbil Kungsholmen

Spolbil Ekerö

Spolbil Huddinge

Spolbil Halmstad

Spolbil Norrköping

Spolbil Vaxholm

Spolbil Varberg

Spolbil Järna

Spolbil Nynäshamn

Spolbil Vallentuna

Spolbil Märsta

Spolbil Sigtuna

Spolbil Lidingö

Spolbil Kungälv

Spolbil Nyköping

Spolbil Åkersberga

Spolbil Falkenberg

Spolbil Tumba

Spolbil Haninge

Spolbil Tyresö

Spolbil Bromma

Spolbil Kungsbacka

Spolbil Lerum

Spolbil Örebro

Spolbil Jönköping

Spolbil Strängnäs

Spolbil Marstrand

Spolbil Alingsås

Spolbil Kinna

Spolbil Torslanda

Spolbil Bollebygd

Spolbil Tranemo

Spolbil Smålandsstenar

Spolbil Lund

Spolbil Uppsala

Spolbil Linköping

Spolbil Mölndal

Spolbil Värnamo

Spolbil Mjölby

Spolbil Ängelholm

Spolbil Landskrona

Spolbil Eslöv

Spolbil Trelleborg

Spolbil Höllviken

Spolbil Sollentuna

Spolbil Borås

Spolbil Nacka

Spolbil Ystad

Spolbil Höör

Spolbil Staffanstorp

Spolbil Svedala

Spolbil Hässleholm

Spolbil Båstad

Spolbil Simrishamn

Varför välja Jourtjänst?

När det gäller jourtjänster som avloppsstopp är Jourtjänst det bästa valet för både villaägare och företag. Som en ledande leverantör av hantverkartjänster strävar vi efter att uppfylla våra kunders behov med professionalism, tillförlitlighet och bekvämlighet. Vårt erfarna team av proffs har många års erfarenhet av alla aspekter av VVS-, el- och rörarbeten, vilket garanterar att alla uppgifter du behöver hjälp med kommer att utföras enligt högsta standard.

På Jourtjänst är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla kvalitetstjänster till ett överkomligt pris. Alla våra tekniker är certifierade och utbildade för att hantera alla problem som kan uppstå under ett servicebesök. Dessutom använder vi endast den senaste tekniken och de senaste verktygen som finns tillgängliga för att se till att dina behov uppfylls snabbt och effektivt. Om ett problem uppstår som kräver extra arbete eller material ger vi dig alltid en uppskattning innan arbetet påbörjas så att du kan fatta det bästa beslutet för din budget.

Sammantaget är Jourtjänst när det gäller jourtjänster som rörmokareparationer eller elektrikerhjälp ditt bästa alternativ för snabb och pålitlig service till ett överkomligt pris. Vi garanterar snabba svarstider, överlägset hantverk och tillmötesgående kundservice varje gång du ringer oss. Med oss på din sida kan du lita på att alla dina reparationsbehov tas om hand snabbt och professionellt – oavsett vad som händer!

Boka planerat arbete

Är du i behov av hjälp men kanske inte nu på en gång, då hjälper vi dig på dagtid till bättre priser. Vi på Jourtjänst försöker alltid lämna fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad arbetet kommer att kosta.

4 + 10 =

GENOM ATT ANVÄNDA DETTA FORMULÄR ACCEPTERAR DU ATT VI LAGRAR OCH BEARBETAR DINA UPPGIFTER.