Vi erbjuder slambilsjour

Vi hjälper dig med akuta ärenden när det gäller slambil, oavsett om det är en avloppstank, fettavskiljare eller en dagvattenbrunn som akut måste tömmas.

Sugbil / Slambil

Är din förening i behov av att rensa era dagvattenbrunnar med slambil, då har ni kommit rätt. Vi har erfarna förare med bra utrustning som får jobbet gjort.

Vi erbjuder akut sugbil men möjligheten finns även att boka en specifik tid för sugbilsarbeten.

Underhåll av dagvattenbrunnar

Att underhålla era regnvattenbrunnar med en sugbil är en viktig del av ett korrekt underhåll och kan spara tid och pengar på lång sikt. För att hålla dina brunnar i bästa skick måste du planera regelbundna rensningar med sugbil. Börja med att ta bort alla stora föremål som har fastnat runt brunnen, eftersom dessa föremål kan blockera vattenflödet. Grus och slamansamling bör avlägsnas med sugbil som är särskilt utformade för den här typen av uppgifter. Att hålla ett öga på brunnen regelbundet hjälper till att upptäcka mindre problem innan de blir större, så glöm inte att anlita professionella personer regelbundet för att inspektera integriteten hos dina regnvattenbrunnar.

Akut tömning av septitank

Har du en källare som är full med vatten?

Har du en krypgrund som eventuellt är full med sand som inte ska vara där?

Om du har ett irriterande sandproblem i din krypgrund är din bästa lösning att ringa Jourtjänst för att få hjälp. Våra tjänster omfattar en torrsugbil som kan suga upp all oönskad sand på nolltid. Med vårt professionella team och vår moderna utrustning kan du vara säker på att jobbet kommer att utföras korrekt. Återvinn ditt värdefulla utrymme så snart som möjligt och säg adjö till de otäcka sandkornen för alltid!

Dagvattenbrunn

Rengöring av dagvattenbrunnar i en bostadsrättsförening är en viktig uppgift som kräver både stor expertis och specialutrustning. Utan rätt underhåll kan dagvattenbrunnar bli blockerade av skräp och grus, vilket kan orsaka översvämningar och omfattande skador på egendom och omgivande områden. Regelbunden rengöring av brunnen bidrar till att undvika potentiella katastrofer genom att se till att dräneringssystemet fungerar på högsta effektivitet.

Med ett pålitligt underhåll kan en bostadsrättsförening vara säker på att de kommer att förbli säkra från eventuella översvämningsproblem på grund av dagvattenbrunnar som är fulla med grus.

Behöver du hjälp med något annat?

Spolbil

Vid stopp i avlopp hjälper vi dig snabbt med spolbil

Slambil

Är du i behov av tömning av en dagvattenbrunn?

Rörjour

Vid akuta rörmokararbeten är vi snabbt på plats.

Vår jour är öppen dygnet runt 7 dagar i veckan

Är du i en stressad sittuation där något inte är som det ska, ring våran jour som har öppet dygnet rund 7 dagar i veckan. Det går även att boka jourjobb via våran chat nere i högra hörnet!

Behöver du hjälp men inte nu på en gång?

Har du stopp i avloppet men känner att du kan vänta till dagtid för att slippa jour-tillägg, då är det bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att få bort avloppsstoppet!

Det låter ur avloppet och rinner dåligt, vad gör jag?

Om du hör ljud från ditt avlopp och det rinner mycket långsammare än normalt kan det vara ett tecken på att något inte står rätt till. Det kan vara en gradvis uppbyggnad av hår- och tvålrester som orsakar långsam avrinning i badrum. Det bästa du kan göra först är att försöka rensa vattenlåset, samt eventuellt hälla ner varmt vatten i avloppet som eventuellt löser tvålrester m.m.

Jag har stopp i handfatet, vad gör jag?

Har du problem med att vattnet inte rinner som det ska i handfatet, men vet inte hur du ska lösa det, läs då texten nedan så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt!

Hur man går till väga när man har stopp i handfat.

 

 

Jag har stopp i avloppet i köket, vad gör jag?

Om du har stopp i avloppet i köket bör du först prova att hälla i en hel del diskmedel och därefter kokande vatten. Om det inte fungerar kan du även bilda en lösning med bakpulver och vinäger och hälla ner den för att lösa upp blockeringen. Om detta inte hjälper bör du försöka ta isär vattenlåset och rengöra det. 

Läs mer nedan vad du kan göra.

 

 

Vart finns Jourtjänst?

Rörjour Stockholm

Spolbil Stockholm

Spolbil Västerås

Spolbil Eskilstuna

Spolbil Sala

Spolbil Halmstad

Rörjour Göteborg

Spolbil Göteborg

Spolbil Norrtälje

Spolbil Norrköping

Spolbil Vaxholm

Spolbil Kungälv

Rörjour Skåne

Spolbil Skåne

Spolbil Bålsta

Spolbil Nyköping

Spolbil Åkersberga

Spolbil Örebro

Sugbil Stockholm

Spolbil Malmö

Spolbil Värmdö

Spolbil Jönköping

Spolbil Strängnäs

Spolbil Lund

Sugbil Göteborg

Spolbil Helsingborg

Spolbil Södertälje

Spolbil Uppsala

Spolbil Linköping

Spolbil Höllviken

Sugbil Skåne

Spolbil Enköping

Spolbil Köping

Spolbil Sollentuna

Spolbil Borås

Spolbil Simrishamn

Varför välja Jourtjänst?

När det gäller jourtjänster som avloppsstopp är Jourtjänst det bästa valet för både villaägare och företag. Som en ledande leverantör av hantverkartjänster strävar vi efter att uppfylla våra kunders behov med professionalism, tillförlitlighet och bekvämlighet. Vårt erfarna team av proffs har många års erfarenhet av alla aspekter av VVS-, el- och rörarbeten, vilket garanterar att alla uppgifter du behöver hjälp med kommer att utföras enligt högsta standard.

På Jourtjänst är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla kvalitetstjänster till ett överkomligt pris. Alla våra tekniker är certifierade och utbildade för att hantera alla problem som kan uppstå under ett servicebesök. Dessutom använder vi endast den senaste tekniken och de senaste verktygen som finns tillgängliga för att se till att dina behov uppfylls snabbt och effektivt. Om ett problem uppstår som kräver extra arbete eller material ger vi dig alltid en uppskattning innan arbetet påbörjas så att du kan fatta det bästa beslutet för din budget.

Sammantaget är Jourtjänst när det gäller jourtjänster som rörmokareparationer eller elektrikerhjälp ditt bästa alternativ för snabb och pålitlig service till ett överkomligt pris. Vi garanterar snabba svarstider, överlägset hantverk och tillmötesgående kundservice varje gång du ringer oss. Med oss på din sida kan du lita på att alla dina reparationsbehov tas om hand snabbt och professionellt – oavsett vad som händer!

Boka planerat arbete

Är du i behov av hjälp men kanske inte nu på en gång, då hjälper vi dig på dagtid till bättre priser. Vi på Jourtjänst försöker alltid lämna fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad arbetet kommer att kosta.

7 + 13 =

GENOM ATT ANVÄNDA DETTA FORMULÄR ACCEPTERAR DU ATT VI LAGRAR OCH BEARBETAR DINA UPPGIFTER.