Stopp i avlopp? Vi fixar!

Vi erbjuder snabb & smidig hjälp när du har stopp i avloppet! Har du stopp i avlopp är det oss på Jourtjänst du ska prata med! Vi högtrycksspolar avlopp i nästan hela Sverige. 

Kökstopp

JOUR vid stopp i avlopp

Vi på Jourtjänst hjälper dig med stopp i avlopp inom Sverige, vi kan hjälpa till både akut dygnet runt 7 dagar i veckan, men även med inbokade arbeten. Läs mer om spolbil jour.

Våra olika tjänster

Spolbil

Vid stopp i avlopp hjälper vi dig snabbt med spolbil

Slambil

Är du i behov av tömning av en dagvattenbrunn?

Rörjour

Vid akuta rörmokararbeten är vi snabbt på plats.

Vid akuta stopp i avlopp är det Jourtjänst som gäller

Att försöka lösa ett problem med ett stopp i avlopp på egen hand kan ofta vara en frustrerande upplevelse. Allt från kemiska hjälpmedel som köps i affärer till att prova olika verktyg kan ta mycket tid i anspråk utan att lösa problemet. Det är därför vi på Jourtjänst gärna erbjuder dig hjälp, med våra spolbilar och professionella tekniker löser vi alla typer av stopp i köksavlopp snabbt och smidigt! Låt inte igensatta avlopp sakta ner dig – ta hjälp av Jourtjänst! Läs mer om stopp i handfat.

Fixa stopp i toalett

Stopp i toalett

Har du stopp i avlopp i toaletten är det oss på Jourtjänst du ska prata med! Vi rensar stopp i WC i nästan hela Sverige.

bild på en kille som håller ett avloppsrör

Underhållsspolning avlopp

Vi hjälper dig med underhållsspolning av avlopp i nästan hela Sverige. Med hjälp av spolbil högtryckspolar vi ditt avlopp.

Stopp i avlopp

Stopp i avlopp

Har du stopp i avlopp är det oss på Jourtjänst du ska prata med! Vi högtrycksspolar avlopp i nästan hela Sverige. 

Avloppskamera

Kamerainspektion

När du upplever återkommande stopp i avlopp kan det vara bra med en kamerainspektion för att konstatera vad som orsakar problemet.

Boka planerat arbete

Är du i behov av hjälp men kanske inte nu på en gång, då hjälper vi dig på dagtid till bättre priser. Vi på Jourtjänst försöker alltid lämna fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad arbetet kommer att kosta.

11 + 2 =

GENOM ATT ANVÄNDA DETTA FORMULÄR ACCEPTERAR DU ATT VI LAGRAR OCH BEARBETAR DINA UPPGIFTER.