Vi byter din blandare, snabbt och smidigt!

Är du i behov av en ny köksblandare? eller gäller det kanske byte av en handfatsblandare? Oavsett är det oss på Jourtjänst som ni ska kontakta! Vi utför en rad olika VVS arbeten till bra pris!

Byte av kran JOUR

Vi byter alla typer av kranar, oavsett om det gäller byte av kökskran, byte av handfatskran eller byte av duschkran. Dessa arbeten kan vi utföra dagtid som kvällstid & helg. Bara att ringa så har du snart en ny kran installerad!

Här byter vi blandare

Rörjour Stockholm

Rörjour Göteborg

Rörjour Skåne

ROT-avdrag vid byte av blandare

ROT-avdraget är ett svenskt skatteavdrag som gäller för reparationer, ombyggnader och underhåll av bostadsfastigheter. Sådana tjänster inkluderar VVS-arbeten, där bland annat byte av kökskran, byte av handfatskran eller byte av duschkran ingår.

Det som även är smidigt är att vi på Jourtjänst lagt in avdraget direkt på fakturan så du som privatperson slipper ligga ute med pengarna. Eftersom ROT-avdraget kan minska kostnaderna för nödvändiga VVS-tjänster avsevärt rekommenderas det starkt att alla frågar om de är berättigade när de får en offert för sådana tjänster.

Du kan kontrollera ditt saldo för rot-avdrag på Skatteverkets hemsida. Du måste logga in med ett BankID eller e-legitimation för att få tillgång till dina personliga uppgifter och se ditt saldo.

Behöver du hjälp med något annat?

Spolbil

Vid stopp i avlopp hjälper vi dig snabbt med spolbil

Slambil

Är du i behov av tömning av en dagvattenbrunn?

Rörjour

Vid akuta rörmokararbeten är vi snabbt på plats.

JOUR vid byte av köksblandare

Är du i en stressad sittuation där något inte är som det ska, ring våran jour som har öppet dygnet rund 7 dagar i veckan. Det går även att boka jourjobb via våran chat nere i högra hörnet!

Kan du vänta till dagtid med att byta blandare

Kan ditt byte av kökskran eller byte av duschkran vänta till dagtid för att slippa jour-tillägg, då är det bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig med detta!

Vi hjälper dig med alla dina rörproblem

På Jourtjänst förser vi bostads-, affärs- och industrikunder med sakkunniga VVS-tjänster. Vi specialiserar oss på en rad olika tjänster som byte av ledningar vid läckage, avloppsrensning, installation och reparation av varmvattenberedare, reparation och installation av kök och badrumblandare. Vi erbjuder också specialiserade tjänster som rörrelining.

Allt vårt arbete avslutas snabbt så att våra kunder snabbt kan återgå till sina rutiner. Dessutom är alla våra tekniker pålitliga och välutbildade i de senaste innovationerna för alla dina VVS-behov. Oavsett vilken typ av projekt du har för oss på Jourtjänst garanterar vi snabba lösningar som håller i många år framöver!

Det låter ur avloppet och rinner dåligt, vad gör jag?

Om du hör ljud från ditt avlopp och det rinner mycket långsammare än normalt kan det vara ett tecken på att något inte står rätt till. Det kan vara en gradvis uppbyggnad av hår- och tvålrester som orsakar långsam avrinning i badrum. Det bästa du kan göra först är att försöka rensa vattenlåset, samt eventuellt hälla ner varmt vatten i avloppet som eventuellt löser tvålrester m.m.

Jag har stopp i handfatet, vad gör jag?

Har du problem med att vattnet inte rinner som det ska i handfatet, men vet inte hur du ska lösa det, läs då texten nedan så ska vi försöka hjälpa dig på bästa sätt!

Hur man går till väga när man har stopp i handfat.

 

 

Jag har stopp i avloppet i köket, vad gör jag?

Om du har stopp i avloppet i köket bör du först prova att hälla i en hel del diskmedel och därefter kokande vatten. Om det inte fungerar kan du även bilda en lösning med bakpulver och vinäger och hälla ner den för att lösa upp blockeringen. Om detta inte hjälper bör du försöka ta isär vattenlåset och rengöra det. 

Läs mer nedan vad du kan göra.

 

 

Varför välja Jourtjänst?

När det gäller jourtjänster som avloppsstopp är Jourtjänst det bästa valet för både villaägare och företag. Som en ledande leverantör av hantverkartjänster strävar vi efter att uppfylla våra kunders behov med professionalism, tillförlitlighet och bekvämlighet. Vårt erfarna team av proffs har många års erfarenhet av alla aspekter av VVS-, el- och rörarbeten, vilket garanterar att alla uppgifter du behöver hjälp med kommer att utföras enligt högsta standard.

På Jourtjänst är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla kvalitetstjänster till ett överkomligt pris. Alla våra tekniker är certifierade och utbildade för att hantera alla problem som kan uppstå under ett servicebesök. Dessutom använder vi endast den senaste tekniken och de senaste verktygen som finns tillgängliga för att se till att dina behov uppfylls snabbt och effektivt. Om ett problem uppstår som kräver extra arbete eller material ger vi dig alltid en uppskattning innan arbetet påbörjas så att du kan fatta det bästa beslutet för din budget.

Sammantaget är Jourtjänst när det gäller jourtjänster som rörmokareparationer eller elektrikerhjälp ditt bästa alternativ för snabb och pålitlig service till ett överkomligt pris. Vi garanterar snabba svarstider, överlägset hantverk och tillmötesgående kundservice varje gång du ringer oss. Med oss på din sida kan du lita på att alla dina reparationsbehov tas om hand snabbt och professionellt – oavsett vad som händer!

Boka planerat arbete

Är du i behov av hjälp men kanske inte nu på en gång, då hjälper vi dig på dagtid till bättre priser. Vi på Jourtjänst försöker alltid lämna fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad arbetet kommer att kosta.

13 + 4 =

GENOM ATT ANVÄNDA DETTA FORMULÄR ACCEPTERAR DU ATT VI LAGRAR OCH BEARBETAR DINA UPPGIFTER.