VVS-jour Stockholm, vi hjälper dig med brådskande rörproblem

Jourtjänst erbjuder en mängd olika VVS-tjänster i Stockholm, allt från akut reparation och underhåll till installationer.  Förutom att ta hand om läckor och trasiga ledningar i Stockholm erbjuder vi även tjänster som badrumsrenovering, blandarbyten, toalettbyte och installation av varmvattenberedare.

Rörjour / VVS-jour Stockholm

Har du en besvärlig situation med ett läckande rör i Stockholm som behöver åtgärdas snabbt? I så fall ska du ringa Jourtjänsts VVS-JOUR Stockholm så kommer vi ut på nolltid. Så vänta inte en minut till – när du behöver hjälp med ett läckande rör, ring Jourtjänst!

Auktoriserade VVS-montörer i Stockholm

På Jourtjänst förstår vi hur viktigt det är för dig som kund att känna dig trygg med det arbete som utförs. Därför kan du när du samarbetar med oss vara säker på att alla våra rörmokare är kvalificerade och auktoriserade personer med stor erfarenhet.

Att välja en auktoriserad yrkesman innebär att arbetet kommer att utföras på ett sakkunnigt sätt och i enlighet med standarderna, vilket garanterar att dina behov av rörmokeri tas om hand på ett så effektivt sätt som möjligt. Du kan lita på att vi ger dig de bästa lösningarna på alla dina problem med rörmokeri.

ROT-avdrag vid VVS-arbete Stockholm

ROT-avdraget är ett svenskt skatteavdrag som gäller för reparationer, ombyggnader och underhåll av bostadsfastigheter. Sådana tjänster inkluderar VVS-arbeten – allt från att installera nya armaturer eller rör till att avlägsna stopp i avloppet. Detta skatteavdrag gör det möjligt för husägare att minska arbetskostnaden med upp till 30 %.

Det som även är smidigt är att vi på Jourtjänst lagt in avdraget direkt på fakturan så du som privatperson slipper ligga ute med pengarna. Eftersom ROT-avdraget kan minska kostnaderna för nödvändiga VVS-tjänster avsevärt rekommenderas det starkt att alla frågar om de är berättigade när de får en offert för sådana tjänster.

Du kan kontrollera ditt saldo för rot-avdrag på Skatteverkets hemsida. Du måste logga in med ett BankID eller e-legitimation för att få tillgång till dina personliga uppgifter och se ditt saldo.

Många ringer en rörmokare när dem har stopp i avlopp i Stockholm

När det uppstår ett avloppsstopp är det avgörande att du har rätt person på plats för att lösa problemet. Många tror att en vanlig rörmokare är den bästa lösningen, men om stoppet är särskilt svårt kan det krävas hjälp från en spolbil för att få bukt med problemet. Det är därför det kan vara klokt att börja med att kalla ut en spolbil direkt. Hos oss på Jourtjänst i Stockholm kan du vara säker på att du får rätt tekniker för rätt arbete, vilket hjälper dig att undvika onödigt höga kostnader.

Badrumsrenovering i Stockholm

Vill du ge ditt badrum ett nytt och uppdaterat utseende? Se inte längre än till Jourtjänst! Våra erfarna yrkesmän i Stockholm är experter på att förvandla vanliga badrum till lyxiga tillflyktsorter. Från att uppdatera armaturer och ytbehandlingar till att omkonfigurera layouten för maximal effektivitet och estetik kan Jourtjänst förverkliga dina renoveringsdrömmar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade till dina behov och din budget. Och med vår grundliga projektledning ser vi till att din renovering går enligt plan. Så om du är redo att ge nytt liv åt husets mest personliga rum, kontakta Jourtjänst redan idag och börja skapa en oas av avkoppling direkt i ditt eget hem!

Rätt tekniker på rätt plats

På Jourtjänst förstår vi vikten av att rätt tekniker skickas ut för att hjälpa dig med ditt specifika problem.

Oavsett om du har ett igensatt köksavlopp i Stockholm eller ett elproblem kan vårt team se till att din situation åtgärdas så snabbt som möjligt.

Ingen vill slösa tid och pengar på att ringa fel serviceperson för sina behov, så på Jourtjänst gör vi vårt bästa för att se till att du får exakt vad och vem du behöver. När vi sköter det kan du vara säker på att onödiga kostnader hålls till ett minimum.

Behöver du hjälp med något annat?

Spolbil Stockholm

Vid stopp i avlopp hjälper vi dig snabbt med spolbil

Slambil Stockholm

Är du i behov av tömning av en dagvattenbrunn?

Rörjour Stockholm

Vid akuta rörmokararbeten är vi snabbt på plats.

VVS-JOUR Stockholm har öppet dygnet runt

Är du i en stressad sittuation där något inte är som det ska, ring våran jour som har öppet dygnet rund 7 dagar i veckan. Det går även att boka jourjobb via våran chat nere i högra hörnet!

Behöver du hjälp men inte nu på en gång?

Har du stopp i avloppet men känner att du kan vänta till dagtid för att slippa jour-tillägg, då är det bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att få bort avloppsstoppet!

Vi hjälper dig med alla dina rörproblem

På Jourtjänst förser vi bostads-, affärs- och industrikunder med sakkunniga VVS-tjänster. Vi specialiserar oss på en rad olika tjänster som byte av ledningar vid läckage, avloppsrensning, installation och reparation av varmvattenberedare, reparation och installation av kök och badrumblandare. Vi erbjuder också specialiserade tjänster som rörrelining.

Allt vårt arbete avslutas snabbt så att våra kunder snabbt kan återgå till sina rutiner. Dessutom är alla våra tekniker pålitliga och välutbildade i de senaste innovationerna för alla dina VVS-behov. Oavsett vilken typ av projekt du har för oss på Jourtjänst garanterar vi snabba lösningar som håller i många år framöver!

Hantverkare

Installera varmvattenberedare

Behöver du ha hjälp att installera ny varmvattenberedare? Då har du kommit till rätt plats! På Jourtjänst erbjuder vi professionell och pålitlig service för installation av varmvattenberedare. 

Vi byter din blandare, snabbt och smidigt!

Är du i behov av en ny köksblandare? eller gäller det kanske byte av en handfatsblandare? Oavsett är det oss på Jourtjänst som ni ska kontakta! Vi utför en rad olika VVS arbeten till bra pris!
Fixa varmvattenberedare

Byta varmvattenberedare?

Behöver du byta ut din varmvattenberedare? Då har du kommit till rätt plats! På Jourtjänst erbjuder vi professionell och pålitlig service för byte av varmvattenberedare. Vi förstår att en tillförlitlig och effektiv varmvattenberedare är avgörande för ditt hem, och vi är här för att se till att du får den bästa lösningen som passar dina behov.

Varför välja Jourtjänst?

När det gäller jourtjänster som avloppsstopp är Jourtjänst det bästa valet för både villaägare och företag. Som en ledande leverantör av hantverkartjänster strävar vi efter att uppfylla våra kunders behov med professionalism, tillförlitlighet och bekvämlighet. Vårt erfarna team av proffs har många års erfarenhet av alla aspekter av VVS-, el- och rörarbeten, vilket garanterar att alla uppgifter du behöver hjälp med kommer att utföras enligt högsta standard.

På Jourtjänst är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid att tillhandahålla kvalitetstjänster till ett överkomligt pris. Alla våra tekniker är certifierade och utbildade för att hantera alla problem som kan uppstå under ett servicebesök. Dessutom använder vi endast den senaste tekniken och de senaste verktygen som finns tillgängliga för att se till att dina behov uppfylls snabbt och effektivt. Om ett problem uppstår som kräver extra arbete eller material ger vi dig alltid en uppskattning innan arbetet påbörjas så att du kan fatta det bästa beslutet för din budget.

Sammantaget är Jourtjänst när det gäller jourtjänster som rörmokareparationer eller elektrikerhjälp ditt bästa alternativ för snabb och pålitlig service till ett överkomligt pris. Vi garanterar snabba svarstider, överlägset hantverk och tillmötesgående kundservice varje gång du ringer oss. Med oss på din sida kan du lita på att alla dina reparationsbehov tas om hand snabbt och professionellt – oavsett vad som händer!

Boka planerat arbete

Är du i behov av hjälp men kanske inte nu på en gång, då hjälper vi dig på dagtid till bättre priser. Vi på Jourtjänst försöker alltid lämna fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad arbetet kommer att kosta.

10 + 12 =

GENOM ATT ANVÄNDA DETTA FORMULÄR ACCEPTERAR DU ATT VI LAGRAR OCH BEARBETAR DINA UPPGIFTER.